A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Солонянської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Дата: 03.01.2025 15:59
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

1.Номер процедури закупівлі в електронній системі закупівель: UA-2025-01-03-004770-a

2.Найменування предмету закупівлі: Послуги з харчування учнів закладів загальної середньої освіти (згідно код ДК 2015: 55320000-9 Послуги з організації харчування).

3.Код ДК 021:2015 –55320000-9 Послуги з організації харчування

4.Кількість товару або обсяг виконання робіт чи надання послуг: згідно тендерної документації.

5.Розмір бюджетного призначення(очікувана вартість): 1 883 280 грн (Один мільйон вісімсот вісімдесят три тисячі двісті вісімдесят гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: кошти місцевого бюджету (закупівля на очікувану вартість).

6. Найменування замовника: Відділ освіти Солонянської селищної ради

7. Код згідно ЄДРПОУ замовника: 41760708

Категорія замовника Орган місцевого самоврядування.

8. Місцезнаходження замовника:  52400, Дніпропетровська область, Дніпровський район, с-ще Солоне, вул. Героїв України (Гагаріна), будинок  3.

9. Вид предмета закупівлі: закупівля послуги.

10. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями. Закупівля здійснюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

11. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість: 1 883 280 грн (Один мільйон вісімсот вісімдесят три тисячі двісті вісімдесят гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з харчування учнів закладів загальної середньої освіти (згідно код ДК 2015: 55320000-9 Послуги з організації харчування), розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 р. №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

12. Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі: Послуги з організації харчування у закладах освіти повинні надаватись з дотриманням Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р.; Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; Постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійнотехнічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість»; Санітарному регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженому Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 № 2205; Наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м’яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники; Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб».

Харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.

Організація харчування у закладах освіти здійснюється з дотриманням норм харчування, вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів. Приготування готових страв здійснюється з дотриманням процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).        

         Продукти, які використовуються під час приготування їжі, повинні мати всі необхідні відповідно до законодавства документи, що підтверджують їх якість та безпечність, та відповідати гігієнічним вимогам до харчових продуктів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень